5 dôvodov, prečo užívať Karnozín EXTRA aj počas jesene!

Karnozín EXTRA obsahuje okrem látky karnozín (L Carnosine) až päť ďalších účinných látok, ktoré pomáhajú chrániť vaše zdravie a vitalitu. Prečo ho užívať aj počas jesene? Aj pre týchto 5 dôvodov!

Dodá potrebné látky

Je samozrejmé, že telo na svoje fungovanie potrebuje množstvo látok, vitamínov a minerálov. Karnozín EXTRA obsahuje účinné zložky posilňujúce činnosť dôležitých orgánov (srdce, mozog a nervová sústava, pľúca, pečeň,...). Kombinácia antioxidantov navyše podporí imunitu a zníži tak riziko vzniku prechladnutí či chrípok, ktoré sú pre sychravé jesenné dni typické.

Chráni pred stresom

Po oddychovom lete sa k slovu opäť hlásia povinnosti – pracovné, školské i rodinné. Je čas naplno zabrať! Možno aj vás už len pri myšlienke na dlhý zoznam vecí, ktoré treba stihnúť urobiť v práci či doma, chytá panika a stres. Vedeli ste však, že to môže mať neblahý vplyv na vaše zdravie? Karnozín EXTRA vás ochráni pred nebezpečnými účinkami oxidačného stresu ako napríklad predčasné starnutie.

Vitamíny aj pre vlasy, nechty a pokožku

O kvalite vlasov po lete by snáď vedela každá žena rozprávať celé hodiny. Morská či chlórovaná voda a veľa slnka sa na nich určite odzrkadlili. Vlasy môžu byť suché, rozštiepené, bez lesku a vitality. Podobne sú na tom i nechty a pokožka. Karnozín EXTRA však obsahuje koenzým O10, ktorý stimuluje ich rast vlasov, regeneruje pleť a zlepšuje kvalitu nechtov. Extrakt z čučoriedok a vínnej révy zabezpečí optimálnu výživu a prinavráti vlasom i pokožke potrebnú silu, hebkosť a lesk.

Spojenec na jesenné športovanie

Najväčšie horúčavy máme už za sebou, prichádzajú chladnejšie, no stále slnečné dni. A tie sú priam stvorené na športovanie a tréningy v prírode! Obujte si tenisky a hurá na to. Obávate sa svalovice? Ide o prirodzenú reakciu svalov na fyzickú záťaž a po čase ustúpi. Karnozín EXTRA však urýchľuje ich regeneráciu a dokonca zvyšuje i výkon.

Pre lepší metabolizmus

Aj keď sa vraví, že v lete si doprajme skôr ľahké a svieže jedlá, svoje o tom určite viete, ak ste absolvovali all inclusive dovolenku, či nejednu grilovačku. Karnozín EXTRA podporuje metabolizmus, pomáha odstraňovať odpadové látky z tela a tým prispieva k detoxikácií organizmu.

Karnozín EXTRA objednáte prostredníctvom nášho eshopu.

 


27.09.2018


Čítaj Viac: Detoxikácia~ Srdce a cievy~ Imunita~ Stres~ Výživa~ Karnozín EXTRA~ Regenerácia

 

 

Video kanál
Videá o našich produktoch
Video

Pre tých ktorým sa nechce čítať náš blog,
je tu sekcia video

Pozerať


Napíšte nám

Chcete sa s nami podeliť o skúsenosti s našimi produktami alebo máte pre nás zaujímavú tému pre náš blog?

Odoslaním tohto formulára súhlasíte so spracovaním Vašich osobných údajov za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac info.