Ako posilniť imunitu počas jesene

Pozor by si mali dávať najmä ľudia, ktorí sú v neustálom pracovnom kolotoči pretože stres negatívne ovplyvňuje aj ich zdravie. Do rizikovej skupiny patria aj seniori, ktorí by si mali uvedomiť, že ich imunitný systém je krehkejší a veľakrát je vystavený výraznej záťaži.

Napriek tomu, že sa snažíme napumpovať do nášho tela „zaručené“ vitamínové bomby v podobe zeleniny alebo ovocia, nie vždy nás to pred rôznymi vírusmi dostatočne ochráni. Na rad potom prichádza kašeľ a nádcha, ktoré nás dokážu vyradiť z našich bežných každodenných povinností aj na niekoľko dní. Práve preto by sme mali dbať na posilnenie našej imunity aj inými spôsobmi. Jedným z nich je užívanie výživového doplnku IS6, ktorý napomáha v boji proti nepríjemným „jesenným“ chorobám. Jeho unikátna receptúra prispieva ku komplexnému posilneniu imunity. Tento výživový doplnok môžete užívať aj v prípade, keď ste chorobe už podľahli. Dodá telu totiž tie správne látky, ktoré ho posilnia a vás opäť postavia na nohy.

Výživový doplnok IS6 obsahuje lykopén a luteín, ktoré sú známe svojím silným antioxidačným účinkom. Antioxidanty slúžia ako ochrana pred vznikom niektorých chronických ochorení. Okrem toho obsahuje výťažok z huby Reishi, ktorá pozitívne vplýva na váš organizmus a odstraňuje známky fyzického a psychického vyčerpania. Výživový doplnok je rastlinného pôvodu s extraktom z čučoriedok a plodov vínnej révy.

Pamätajte si, že zdravie máte len jedno, a preto sa ho snažte chrániť užívaním jednej kapsuly IS6 denne.


26.09.2017


Čítaj Viac: Imunita

 

 

Video kanál
Videá o našich produktoch
Video

Pre tých ktorým sa nechce čítať náš blog,
je tu sekcia video

Pozerať


Napíšte nám

Chcete sa s nami podeliť o skúsenosti s našimi produktami alebo máte pre nás zaujímavú tému pre náš blog?

Odoslaním tohto formulára súhlasíte so spracovaním Vašich osobných údajov za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac info.