Čo je L-karnozín a prečo je Karnozín EXTRA taký extra

Ľudia sa nás často pýtajú, ako sa rozhodnúť, keď je na trhu dostupných viacero produktov s obsahom karnozínu. Toto krátke video vám ukáže v čom je Karnozín EXTRA jedinečný a v čom sú výhody jeho užívania.


Aby vaše auto fungovalo správne, potrebuje pravidelnú údržbu. Ale čo vaše vlastné telo?

Vaše telo si prirodzene vyrába svoje vlastné čerstvé palivo, dipeptid s názvom L – karnozín.
Najvyššie koncentrácie nájdeme v mozgu, srdci a kostrovom svalstve. Karnozín zo zvieracieho mäsa a výživové doplnky s obsahom čistého karnozínu môžu prenikať do bunky ťažšie, a preto sa ich účinok prejaví len čiastočne.

Avšak Karnozín EXTRA má špeciálnu receptúru s obsahom L - karnozínu, ktorá je v účinkoch kvalitnejšia v porovnaní s čistým L – karnozínom. V porovnaní s čistým L-karnozínom vykazuje Karnozín EXTRA lepšiu biodostupnosť a silnejšie antioxidačné vlastnosti.

Karnozín EXTRA má pre vaše telo viacero priaznivých účinkov. Čistí telo od jedovatých produktov metabolizmu, odstraňuje z tela ťažké kovy, dáva bunkám energiu, zvyšuje silu a výdrž svalov pri športe, odstraňuje kyselinu mliečnu, posilňuje srdcový sval a pomáha regulovať srdcový rytmus, zlepšuje prenos nervových signálov a má neuroprotektívne účinky. Zastavuje aterosklerózu a pomáha zmierňovať komplikácie spôsobené cukrovkou, udržiava v rovnováhe hormonálny a autonómny nervový systém.

Karnozín EXTRA, produkt najvyššej kvality, nájdete na našom e-shope.


20.11.2018


Čítaj Viac: Karnozín EXTRA

 

 

Video kanál
Videá o našich produktoch
Video

Pre tých ktorým sa nechce čítať náš blog,
je tu sekcia video

Pozerať


Napíšte nám

Chcete sa s nami podeliť o skúsenosti s našimi produktami alebo máte pre nás zaujímavú tému pre náš blog?

Odoslaním tohto formulára súhlasíte so spracovaním Vašich osobných údajov za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac info.