Čo vedie k úspechu pri chudnutí?

Zaručených rád a odporúčaní ako a kedy jesť, koľko cvičiť či aké zázračné elixíry pri chudnutí užívať, zaznelo už nespočetne veľa. Oveľa menej sa však hovorí o tom, že tento proces sa netýka iba fyzickej, ale i psychickej stránky.

Chudnutie je proces; dlhú a tŕnistú cestu k vytúženej postave však sprevádzajú malé zmeny a drobné úspechy. Skratky a veľké očakávania totiž spravidla viac škodia, ako pomáhajú. Úspech tkvie v správnom nastavení mysle, nájdení sebadôvery a sile robiť zmeny, niekedy i celkom malé. Mnohí však zlyhajú práve na týchto veciach. Vystúpte zo začarovaného kruhu a vyvarujte sa chýb, ktoré vaše chudnutie brzdia!


Myslite ako víťazi

Psychika a spôsob myslenia dokáže ovplyvniť aj metabolické procesy! Prvou a zásadnou chybou preto je, ak sa na chudnutie dávate s „porazeneckou“ náladou. Za slabou sebadôverou možno stoja predchádzajúce neúspechy. Tentokrát to však skúste pozitívne, výsledky budú určte lepšie!

Motivujte sa správne

Pomsta bývalému partnerovi, rodinná oslava či svadba, túžba obliecť si vytúžené šaty – motivácie by bolo až-až? Presvedčíte sa však na vlastnej koži, že najlepšou motiváciou je vychádzať z vlastného presvedčenia, túžby urobiť pre seba niečo dobré, zmeniť svoj život k lepšiemu, cítiť sa zdravšie.

Obklopte sa správnymi ľuďmi

Ak vás trápi nadváha, pravdepodobne sa aj vo vašom okolí nájde viacero jedincov s podobným problémom. Kým vy sa s ním snažíte bojovať, oni vás presviedčajú, že sú takto spokojní a šťastní. Podvedome vás tak navádzajú, aby ste svoj boj vzdali oveľa skôr, ako ste vôbec začali.

Ujasnite si svoj vzťah k jedlu

Chudnutie začína zmenou životného štýlu. Kľúčom k udržaniu váhy je dosiahnuť, aby tieto zmeny boli trvalé. Jedlo predstavuje nemalú časť, ktorú určite budete musieť upraviť. Dôkladne preto zanalyzujte, aký je k nemu váš postoj. Za vaše prehrešky totiž môže zvyk zajedať emócie sladkosťami alebo inými nezdravými maškrtami.

Ak aj vy patríte k tým, ktorí stále riešia svoju váhu, myslite aj na správne nastavenie psychiky. Naoko nesúvislý element sa na vašom úspechu podieľa viac, ako si myslíte. Zmeny v jedálničku a dostatok cvičenia môžete navyše podporiť aj užívaním výživového doplnku Karnozín ETXRA. Podporuje regeneráciu svalov, čo určite oceníte po náročnom tréningu, kedy sa „o slovo“ zvykne hlásiť nepríjemná svalovica. Navyše pomáha odstraňovať odpadové produkty metabolizmu. Karnozín EXTRA objednáte v našom eshope alebo v lekárňach.

 

 


30.08.2019


Čítaj Viac:

 

 

Video kanál
Videá o našich produktoch
Video

Pre tých ktorým sa nechce čítať náš blog,
je tu sekcia video

Pozerať


Napíšte nám

Chcete sa s nami podeliť o skúsenosti s našimi produktami alebo máte pre nás zaujímavú tému pre náš blog?

Odoslaním tohto formulára súhlasíte so spracovaním Vašich osobných údajov za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac info.