Energická a spokojná aj po diagnostikovaní vážnej choroby: Karnozín EXTRA priniesol výsledky už po pár týždňoch užívania

Pani Zuzana je floristka, ktorá si v živote prešla množstvom situácií sprevádzanými výraznými zdravotnými komplikáciami.

„Bola doba, kedy som si myslela, že naozaj skončím na invalidnom dôchodku. Pred rokmi mi totiž diagnostikovali chronický únavový syndróm, do toho silná liečba, ktorú beriem, rovnako problémy s kĺbmi, srdcom. Nebolo to ani zďaleka ideálne,“ začala svoj príbeh vysmiata päťdesiatnička, z ktorej pozitívna energia srší na všetky strany.

Chronický únavový syndróm (z anglického Chronic fatigue syndrome /CFS) je stav vyčerpanosti, kedy sa vám nič nechce, resp. doslova ani nič nedá. Únava padá na vaše telo, zasahuje i centrálnu nervovú sústavu. Život je potom zrazu jeden veľký problém – v práci ani v súkromí nestíhate naplánované veci, po prebudení sa necítite úľavu, miesto nabratia nových síl pociťujete stálu únavu a ospalosť.

Aj keď sa doposiaľ nepodarilo zistiť, čo CFS spôsobuje, predpokladá sa, že k jeho rozvoju výrazne prispievajú nedostatočne liečené infekcie, stres či nadmerné pôsobenie chemických látok v ovzduší i vode.

Stretnutie s Karnozínom EXTRA jej zmenilo život

„Bola som dlhý čas veľmi unavená, nemala som energiu doslova na nič. Keď sa na mňa pozriete teraz, tak ju môžem rozdávať, vtedy by ste ma ani nespoznali,“ dopĺňa Zuzana, ktorá trpela snáď všetkými symptómami, ktoré CFS prináša.

Nekoncentrovanosť, podráždenosť, pociťovanie stresu, depresívne stavy, citlivosť na svetlo, poruchy zraku, strach, niekedy aj zvýšená teplota, bolesť svalov a kĺbov, problémy so štítnou žľazou, trávením, ekzémy. Chronický únavový syndróm je niečo, čo vám výrazne znepríjemňuje život, jeho kvalita klesá.

„Ku Karnozínu EXTRA som sa dostala vďaka kolegovi. Ten mi v práci o tomto výživovom doplnku hovoril, dookola mi pripomínal jeho pozitívne účinky, tak som  pristúpila na jeho užívanie. Lenže prvý mesiac nič, žiadna pozitívna zmena. Keď som sa s ním o tom rozprávala, tak zdôrazňoval nech vydržím, nech som zodpovednou „pacientkou“. Krátko na to nastala výrazná zmena. Keď som si reálne nevedela predstaviť, že ešte budem niekedy pracovať, prišiel zrazu v podobe Karnozínu EXTRA nával energie. Ráno si dám dve kapsule, na obed ďalšie dve a výsledok v podobe energie, toho, že vládzem fungovať počas celého dňa, sa určite dostaví.“

Stále žiari

Pani Zuzane sa život obrátil o 180 stupňov. Zo šarmantnej dámy, ktorá si kvôli zdravotným komplikáciám v jednom momente už ani nevedela predstaviť, že bude ešte niekedy reálne zamestnaná, je dnes energická žena, z ktorej to pozitívne priam srší.

„Niekedy sa stane, ako sa ma mladší kolegovia a spolupracovníci pýtajú, ako to, že po hodinách náročnej práce stále žiarim, stále hýrim energiou. Vravím im, že keď si pomôžu Karnozínom EXTRA, únava bude len bezvýznamné slovo.“

Karnozín EXTRA je totiž revolučným prípravkom, ktorý jednak prispieva k multifunkčnej ochrane a regenerácii našich buniek, a potom je aj účinným parťákom v boji proti starnutiu. Navyše poskytuje najvyššiu antioxidačnú ochranu, je podporou pre centrálnu nervovú sústavu, má výrazne pozitívny efekt pri autistických ochoreniach, potláča zápalové procesy, zvyšuje silu a vytrvalosť svalov, rovnako tak má blahodarné účinky na pamäť, myseľ, zlepšuje koncentráciu, posilňuje imunitu, pomáha odbúrať stres.

„Ja ako človek s poruchou imunity, beriem Karnozín EXTRA niečo vyše štyri roky a za to obdobie som ani raz nemala virózu. Som teraz výrazne spokojnejšia. Určite má na tom celkovom zlepšení podiel aj moja povaha, moja pozitívna myseľ, ale pred Karnozínom to ani zďaleka nebolo takéto pozitívne,“ dodáva pani Zuzana.

 


02.10.2019


Čítaj Viac:

 

 

Video kanál
Videá o našich produktoch
Video

Pre tých ktorým sa nechce čítať náš blog,
je tu sekcia video

Pozerať


Napíšte nám

Chcete sa s nami podeliť o skúsenosti s našimi produktami alebo máte pre nás zaujímavú tému pre náš blog?

Odoslaním tohto formulára súhlasíte so spracovaním Vašich osobných údajov za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac info.