Jar je na šport ideálna

Spomínate si ešte na svoje novoročné predsavzatia?

Všetky možno zhrnúť do jedného univerzálneho želania: „zmeniť svoj život k lepšiemu“. Ak sa vám vo vašich snahách akosi stále nedarí, nezúfajte. Začnite práve teraz, a urobte niečo pre svoje zdravie. Jar je totiž ideálnym obdobím dať sa na pravidelné športovanie, ktoré si vďaka nej určite zamilujete. Prečo?

Jar je ideálna na športové aktivity vonku; a to hneď z niekoľkých dôvodov. Prirodzene, jedným z nich je počasie. V zime nám bráni vybehnúť von sneh, mráz či prudký vietor; v lete zase extrémne horúčavy či búrky z tepla. No toto prechodné obdobie je typické príjemným, suchým a slnečným počasím. Ak sa už niekoľko mesiacov či týždňov odhodlávate ísť si konečne zabehať, naučiť sa korčuľovať či zorganizovať malý futbalový turnaj pre priateľov, určite neváhajte. Do kariet tiež dobre hrajú aj čoraz dlhšie dni – zašportovať si tak môžete ísť pokojne pred odchodom do práce či po návrate domov ešte za svetla či šera.

Chcete sa začať otužovať? Odborníci vychádzajúci z mnohých výskumov hovoria, že je to jedna z najúčinnejších metód na posilnenie imunity. Nie každý však dokáže „oceniť“ sprchu studenou (prípadne i vlažnou) vodou. Dobrou správou je, že otužovať sa možno aj vzduchom – jar je na to tým pravým obdobím! Ak si zacvičíte vonku, či pri otvorenom okne, účinok bude o to lepší.

K zmene životného štýlu môže jarné obdobie podnietiť aj naše chuťové bunky. Po zime je vhodné telu dodať vitamíny, minerály a všetky iné potrebné látky nielen z ovocia a zeleniny. Vyskúšajte napríklad detox – očistu organizmu od nahromadených toxínov, splodín metabolizmu a iných škodlivín. Poriadne „prekopte“ svoj jedálniček, dodržujte ho aspoň pár dní a pozitívne výsledky určite pocítite na vlastnej koži.

Náš tip: K detoxikácii organizmu sú nevyhnutné antioxidanty. Silnú kombináciu až šiestich antioxidantov nájdete aj v našom výživovom doplnku Karnozín EXTRA. Hlavnou zložkou je telu vlastná látka karnozín, ktorá  posilňuje imunitný systém, odstraňuje škodlivé produkty metabolizmu, chráni bunky tela pred  dôsledkami  dlhodobého stresu a posilňuje svalstvo a nervovú sústavu. Karnozín EXTRA objednáte v našom eshope.

 


12.03.2019


Čítaj Viac:

 

 

Video kanál
Videá o našich produktoch
Video

Pre tých ktorým sa nechce čítať náš blog,
je tu sekcia video

Pozerať


Napíšte nám

Chcete sa s nami podeliť o skúsenosti s našimi produktami alebo máte pre nás zaujímavú tému pre náš blog?

Odoslaním tohto formulára súhlasíte so spracovaním Vašich osobných údajov za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac info.