Moja návšteva Carnomed-u

Ako to v CARNOmed-e vyzerá?

Je už zaužívaným pravidlom, že sprievodný strach z vyšetrenia zostáva pred dverami čakárne. Pri vstupe do čakárne vás privíta sestrička s milým úsmevom na tvári. Aj keď sa nachádzame v ambulancií zdravotníckeho zariadenia, márne budete hľadať panie v bielom plášti. Pani doktorka spoločne so sestričkou nepôsobia ako zdravotnícky personál, pri ktorom väčšinou cítime obavy, strach či prehnaný rešpekt. V čakárni panuje príjemná atmosféra, a pre tých najmenších je tu vyhradený priestor na hranie. Často krát sa stáva, že najmenším pacientom sa v CARNOmed-e tak veľmi páči, že sa im ani nechce odísť.  

Vyšetrenie prístrojom KARDiVAR

Samotný priebeh vyšetrenia „kozmickým prístrojom“ KARDiVAR je veľmi jednoduchý. Sedíte v pohodlnom kresle a na vaše končatiny sú pripevnené 4 farebné časti prístroja KARDiVAR, ktoré zaznamenajú signály vysielané zo srdca v priebehu piatich minút. Jedinou podmienkou je vydržať nehybne sedieť. Nemusíte mať však obavy, že to bude tých „najhorších 5 minút“ vo vašom živote. Celé vyšetrenie je bezbolestné a bez akýchkoľvek vonkajších stimulov prístroja KARDiVAR. Po ukončení merania získate analýzu stavu vášho organizmu, pani doktorka vám vysvetlí získané informácie z vyšetrenia (hodnotenie funkčného stavu, regulačného systému, EKG, Kardiointervalogram, a iné)  a navrhne vám prípadné odporúčania.

Kto sú pacienti CARNOmed-u?

Po mojom vyšetrení mi odpovedala pani doktorka: „Sú to všetci tí, zdraví či chorí, ktorým nie je ich zdravotný stav ľahostajný a chcú sa dozvedieť viac.

  • Našimi pacientmi sú detičky, ktoré majú problém: s koncentráciou, s poruchami učenia alebo aj deti so špecifickými diagnózami (napr. autisti),
  • sú nimi chorí ľudia, ktorí chcú zlepšiť efektivitu svojej liečby,
  • zdraví ľudia, ktorí chcú poznať svoj stresový index a všímajú si na sebe zmeny, a to dlhodobého či  krátkodobého charakteru spojené s psychickou záťažou organizmu,
  • športovci, ktorým záleží na ich výkone, nakopnutí svalov a správnej regenerácii,
  • seniori, ktorí chcú byť vitálni aj pokročilom veku,
  • ľudia so syndrómom či neschopnosťou znášať samotný stres.“

Čo vyšetrením získate?

Možnosť vyšetrenia prístrojom KARDiVAR nám dáva šancu, aby sme sa zamysleli nad  vlastným zdravotným stavom. Konzultácia s lekárkou nám ukáže možnosti ako svoje zdravie zlepšiť. Získate maximum informácií o riadiacich systémoch vášho tela a stave energetických rezerv.  V konzultácii tiež odporúčania k  prípadnej liečbe či iným vyšetreniam pre odhalenie vašej skutočnej diagnózy. Urobte práve vy krok k poznaniu vášho organizmu a predíďte tak možným prípadným chorobám. 


13.07.2017


Čítaj Viac:

 

 

Video kanál
Videá o našich produktoch
Video

Pre tých ktorým sa nechce čítať náš blog,
je tu sekcia video

Pozerať


Napíšte nám

Chcete sa s nami podeliť o skúsenosti s našimi produktami alebo máte pre nás zaujímavú tému pre náš blog?

Odoslaním tohto formulára súhlasíte so spracovaním Vašich osobných údajov za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac info.