Výživové poradenstvo: prečo ho využiť?

Výživové poradenstvo vyhľadáva čoraz viac ľudí. Konzultácie s odborníkmi dokážu vyriešiť    prebytočné kilogramy i, a pomôžu upraviť  životný štýl k lepšiemu zdraviu.   I malá zmena dokáže odstrániť či zmierniť dlhodobý zdravotný problém a zvýši kvalitu života.

Získate kompletný obraz o stave svojho tela

Analýza aktuálneho stavu organizmu je pre nastavenie optimálnych zmien životného štýlu kľúčová. V našej ambulancii pracujeme s prístrojom InBody, vďaka ktorému, v priebehu niekoľkých minút získate  pravdivý obraz o stave svojho tela. Základom je informácia o hmotnosti  svalovej hmoty a tuku v tele. Meraním na prístroji InBody  získate  informácie aj o:

·         stave metabolizmu a jeho efektivite ; vyšetrenie tiež môže odhaliť napr. jeho spomalenú činnosť, či zadržiavanie vody v tele,

·         mier nadváhy, resp. o stupni obezity; následne môže byť stanovená analýza zdravotných rizík a z toho plynúcich   zdravotných komplikácii,

·         rozložení tuku v okolí vnútorných orgánov, ktorý výrazne ohrozuje ich zdravie a funkčnosť,

·         zaťažovaní a preťažovaní svalov a svalových partií, ktoré môže byť príčinou hrbenia, obmedzenej flexibility a zníženia funkčnosti končatín a chrbta.

Poradia vám odborníci

Aby vaša snaha a úsilie viedli k vytýčenému cieľu, je užitočné poznať zásady a pravidlá postupu, čím začať, čo dodržiavať, ako riešiť situácie, ktoré môžu nastať a nastanú. Najvhodnejšou cestou, ako sa k takýmto informáciám dostať, je spolupracovať  s odborníkom na cielenú výživu a zdravý životný štýl. Ten disponuje potrebnými vedomosťami, vďaka ktorým vám vie cielene  nastaviť celý proces  tak, aby bol pre vaše zdravie a telo prospešný.

Prevencia a skoré odhalenie ochorení

Vyšetrenie prístrojom InBody môže pomôcť odhaliť metabolické ochorenie ešte skôr, ako naplno prepukne. Ak už nejakým podobným problémom trpíte, odborník vám môže odporučiť postup, ktorý prejavy zmierni , resp. môže viesť k ich úplnej eliminácii  Cieleným stravovaním  možno odstrániť mnoho ďalších zdravotných ťažkostí i chorôb.

Plán na mieru

Na základe výsledkov vyšetrenia klientovi poskytujeme cielené poradenstvo a osobné konzultácie na ceste k vysnívanému cieľu, či už to je úprava hmotnosti  , zlepšenie fyzickej kondície alebo upevnenie celkového zdravotného stavu.

Tipy a odporúčania

Cesta za vysnívanou váhou býva  dlhá a plná prekážok. Skúsený odborník vám poradí, ako prekonať jednotlivé nástrahy, vyhnúť sa riziku zlyhania a tak predísť možnej frustrácií. Vďaka spolupráci s odborníkom na výživu a zdravý životný štýl sa vám podarí nielen jednorazovo schudnúť, ale váhu si tiež udržať a vyhnúť sa neželanému jo-jo efektu.

Chcete vedieť, ako je na tom vaše telo- kondične i zdravotne? Objednajte sa k nám na vyšetrenie pomocou prístroja InBody a nechajte si poradiť od našich skúsených odborníkov.

 


02.08.2018


Čítaj Viac:

 

 

Video kanál
Videá o našich produktoch
Video

Pre tých ktorým sa nechce čítať náš blog,
je tu sekcia video

Pozerať


Napíšte nám

Chcete sa s nami podeliť o skúsenosti s našimi produktami alebo máte pre nás zaujímavú tému pre náš blog?

Odoslaním tohto formulára súhlasíte so spracovaním Vašich osobných údajov za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac info.