Príbeh so šťastným koncom...

Radi by sme sa s Vami podelili o príbeh, ktorý sme s dobrým pocitom čítali a vlial nám veľa optimizmu a nádeje zároveň. Ale taktiež nám pomohol uvedomiť si, že naše zdravie je to najdôležitejšie čo máme a musíme sa o neho aj náležite starať.

Dobrý deň,
volám sa Katarína, mám 61 rokov a v našej rodine sa nikdy predtým nevyskytlo onkologické ochorenie. Môj príbeh Vám píšem preto, lebo dúfam, že pomôže v budúcnosti aj iným pacientom s onkologickou diagnózou.

V roku 2017 som začala mať problémy s jazykom. Na pravej bočnej strane jazyka som mala začervenaný boľavý pás. Bol spôsobený zlomeným zubom, o ktorý sa mi odieral jazyk, a ktorý som si pre veľké zaneprázdnenie neliečila načas. V priebehu roka sa mi stav zhoršil, navštívila som lekára a po odobratí vzorky  z jazyka  a následnej biopsii mi diagnostikovali karcinóm - zhubný nádor.  Do troch týždňov som bola operovaná, nádor mi kompletne odstránili, nemusela som sa podrobiť ani rádioterapii. 

Chodila som na kontrolu k lekárovi každé 2 mesiace, žiaľ po necelom roku sa mi nádor opäť obnovil. Nasledovala druhá operácia v roku 2018  a v decembri 2019 tretia.

Diagnóza bola vždy rovnaká: zhubný nádor. Liečim sa na klinike v Bologni/ žijem od roku 1992 v Taliansku/ na oddelení " maxillo facciale ". Opakovanie vzniku nádoru mi lekár odôvodnil veľmi poškodenou sliznicou jazyka, ktorá je aj pri malom dráždení náchylná vytvárať nádor.  V tom čase  moja sestra žijúca v Bratislave a  pracujúca v zdravotníctve, získala informácie o látke sulforafan, ktorý by mal pomôcť zabraňovať vzniku nových nádorových buniek. A tak som od roku 2020 začala denne užívať výživový doplnok, ktorý obsahuje sulforafan s myrozinázou. Pravidelne som dochádzala každé 2-3 mesiace na kontrolu. Od poslednej operácie už prešli  skoro 3 roky, lekár mi potvrdil, že takýto dobrý stav jazyka som ešte od vzniku  choroby nemala. Oznámila som mu, že užívam sulforafan, poznal tento výživový doplnok a odporučil mi pokračovať v jeho užívaní. Zlepšenie stavu mi pomohlo aj obmedziť kontroly u lekára, interval sa predĺžil na dve kontroly ročne. Sulforafanom ma pravidelne zásobuje moja sestra v Bratislave. Zatiaľ som užívanie tohto výživového doplnku neprerušila.

Na základe mojej skúsenosti odporúčam, neodsúvajte prosím svoje zdravie na druhú koľaj a hneď aj pri tých najmenších príznakoch alebo zdravotných komplikáciách vyhľadajte lekára, aby nebolo neskoro... Môj príbeh má našťastie pozitívny koniec.

S pozdravom Katarína Girgašová Piazzova

https://www.carnomed.sk/produkty/sulforafan-extra.htm

https://www.carnomed.sk/produkty/sulforafan-extra-xl-pure-gold-edition.htm 


23.11.2022


Čítaj Viac: Onkologické ochorenia~ Sulforafan EXTRA

 

 

Video kanál
Videá o našich produktoch
Video

Pre tých ktorým sa nechce čítať náš blog,
je tu sekcia video

Pozerať


Napíšte nám

Chcete sa s nami podeliť o skúsenosti s našimi produktami alebo máte pre nás zaujímavú tému pre náš blog?

Odoslaním tohto formulára súhlasíte so spracovaním Vašich osobných údajov za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac info.