Prirodzený boj s vekom

V dnešnej dobe posudzujeme ľudí najmä na základe ich vzhľadu. Aj to je jedna z príčin, prečo sa ženy aj muži s dozrievajúcim vekom snažia zachovať čo najdlhšie mladistvý vzhľad. Na trhu nájdeme rôzne krémy proti vráskam, ktoré nám majú zabezpečiť omladenie od večera do rána. Bohužiaľ ani po niekoľkých mesiacoh ich používania neprichádza žiadne zlepšenie a vrások pribúda. Ženy sú však schopné pre krásu podstúpiť hotové galeje, a tak im nie sú cudzie ani zásahy estetickej medicíny. V súčasnosti za nimi nezaostávajú ani muži, ktorí začínajú čoraz častejšie vyhľadávať estetických chirurgov. Nie každý je ale ochotný pretrpieť bolestivé zákroky.

Boj s vekom: Ako spomaliť starnutie bez toho, aby ste si museli ľahnúť po nôž, či si nechať vpichovať do tváre nepríjemné injekcie?

Vyskúšajte produkt Karnozín Extra, u ktorého sa predpokladá, že spomaluje starnutie. Karnozín je čisto prírodná látka a navyše je prirodzeným antioxidantom. V našom organizme sa vyskytuje už od narodenia. S pribúdajúcim vekom jeho koncetrácia v tele klesá. Sila účinku tejto unikátnej látky bola dokázaná aj v mnohých výskumoch, ktoré zrealizovali vedci po celom svete. Zo štúdií vyplýva, že u pacientov, ktorí užívali karnozín, došlo k revitalizácií pleti a po určitej dobe (asi pol roka až jeden rok) vyzerali mladšie ako pred jeho užívaním. Predpokladá sa, že Karnozín prispieva k omladzovaniu buniek, obnovuje ich funkčnosť a predlžuje ich životnosť.

Karnozín Extra obsahuje aj ďalšie antioxidanty, ako sú vitamín E, L-karnitín a koenzým Q10. Vitamín E a koenzým Q10 ochraňujú bunky pred ich poškodením a predčasným starnutím. L-karnitín má neuroprotektívne účinky, vďaka ktorým slúži ako ochrana pred oxidačným stresom. Tieto zložky dopĺňa aj extrakt z čučoriedok a plodov vínnej révy.

 


29.09.2017


Čítaj Viac: Anti-aging

 

 

Video kanál
Videá o našich produktoch
Video

Pre tých ktorým sa nechce čítať náš blog,
je tu sekcia video

Pozerať


Napíšte nám

Chcete sa s nami podeliť o skúsenosti s našimi produktami alebo máte pre nás zaujímavú tému pre náš blog?

Odoslaním tohto formulára súhlasíte so spracovaním Vašich osobných údajov za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac info.