Spomaľte starnutie s Karnozínom EXTRA

 

Aj keď je starnutie prirodzený proces, neznamená to, že ho nemôžete viditeľne spomaliť. S revolučným prípravkom Karnozín EXTRA od Carnomedu sa vám to môže podariť.

Výživa pre bunky

Výživový doplnok Karnozín Extra pre boj proti starnutiu zabezpečuje multifunkčnú ochranu vašich buniek. Tento prírodný extrakt podporuje činnosť centrálnej nervovej sústavy a imunitného systému. Taktiež ho odporúčame užívať v prípade, že potrebujete podporiť vašu pamäť a lepšie sa sústrediť či už pri učení, alebo v práci. Zlepšuje tak koncentráciu a podporuje logické myslenie.

Karnozín je prírodná látka a telo si ju produkuje samo už od nášho narodenia. Ako rastieme, pomer tejto potrebnej látky v našom tele postupne klesá, a preto je nutné ho dopĺňať. Karnozín je základnou stavebnou látkou, ktorá udržuje bunky mladé. Chráni nás pred nebezpečnými vonkajšími vplyvmi ako sú žiarenie a ťažké kovy, ktoré na naše bunky nemajú dobrý vplyv.

Čo obsahuje

Kapsule obsahujú karnozín, koenzým Q10, L-karnitín a extrakty z čučoriedok a plodov vinnej révy. Obnovuje plnú funkciu buniek, predlžuje ich životnosť. Je to silný antioxidant a pomáha odstrániť odpadné produkty, ktoré vaše telo vyprodukuje a chráni bunky pred vplyvom žiarenia.

Koenzým Q10 je významný antioxidat v našom tele, ktorý premieňa energiu z potravy na energiu pre bunky, vďaka čomu je náš organizmus schopný získavať a zabezpečiť funkčnosť nášho tela. Môžeme ho nájsť vo všetkých bunkách tela, okrem červených krviniek, a chráni ich pred poškodením a predčasným starnutím.

Veľmi dôležitou pridanou hodnotou tohto výživového doplnku je pozitívny vplyv pri autizme.

Karnozín Extra, Karnozín, Carnosin, L-Carnosine

 


28.08.2017


Čítaj Viac: Anti-aging

 

 

Video kanál
Videá o našich produktoch
Video

Pre tých ktorým sa nechce čítať náš blog,
je tu sekcia video

Pozerať


Napíšte nám

Chcete sa s nami podeliť o skúsenosti s našimi produktami alebo máte pre nás zaujímavú tému pre náš blog?

Odoslaním tohto formulára súhlasíte so spracovaním Vašich osobných údajov za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac info.