Vysoký index stresu ovplyvňuje celkové zdravie

Aj vy by ste ocenili deň dlhší ako 24 hodín?

Zrýchlená doba, pracovné vyťaženie a málo času na oddych spôsobujú, že sa v našom tele hromadí stres. Jeho neprimeraná hladina môže vyústiť až do vážneho zhoršenia zdravotného stavu. Začnite riešiť problém skôr, ako prepukne naplno. S unikátnym prístrojom KARDiVAR to zistíte priebehu niekoľkých minút. Ako zlepšiť svoje zdravie sa dozviete v ambulancii CarnoMed.

KARDiVAR – kvalitné vyšetrenie za pár minút

Príčiny vysokej hladiny stresu sú rôzne. K príznakom môžu patriť napríklad kardiovaskulárne ochorenia, tráviace ťažkosti, dokonca i bolesť svalov a kĺbov. Prvým krokom ako obísť tieto zdravotné komplikácie je odhalenie problému. Základom by malo byť dôkladné vyšetrenie, ktoré nielen zmeria hladinu stresu v tele, ale poskytne i obraz o vašom celkovom stave. Ak ste si predstavili nekonečné hodiny strávené u rôznych lekárov, robíte si starosti zbytočne. Na naše vyšetrenie nebudete potrebovať týždne dovolenky. Prístroj KARDiVAR zmeria váš index stresu, poskytne obraz o stave buniek a úrovni regulačných systémov v priebehu pár minút. Postačí, ak sa objednáte na najbližší voľný termín. Objednávací formulár nájdete na našej stránke: www.carnomed.sk/ambulancia.
Sami si presne určíte dátum a čas, ktorý vám bude najviac vyhovovať. Ak prídete so svojím partnerom vaše deti vyšetríme bezplatne.

 


13.09.2017


Čítaj Viac:

 

 

Video kanál
Videá o našich produktoch
Video

Pre tých ktorým sa nechce čítať náš blog,
je tu sekcia video

Pozerať


Napíšte nám

Chcete sa s nami podeliť o skúsenosti s našimi produktami alebo máte pre nás zaujímavú tému pre náš blog?

Odoslaním tohto formulára súhlasíte so spracovaním Vašich osobných údajov za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac info.