4 veci, ktoré by nemali chýbať vo vašej jesennej lekárničke!

Spolu so školským rokom prichádza aj obdobie zníženej imunity a náchylnosť na choroby. Lepšie ako riešiť následky je včasná prevencia. Ako sa teda vybaviť na toto sychravé obdobie?

Na komplexné posilnenie imunity je vhodný výživový doplnok IS6. Posilňuje organizmus nielen v čase  ochorenia, ale aj preventívne. Je vhodný pri autoimunitných ochoreniach aj u alergikov. Obsahuje kombináciu antioxidačných látok s podporným účinkom ako napríklad výťažok z huby Reishi,  extrakt z čučoriedok či extrakt z plodov vínnej révy.

Multifunkčnú ochranu buniek podporíme Karnozínom Extra, ktorého receptúra spočíva v kombinácii čisto prírodných a telu vlastných látok, ako je karnozín, L-karnitín, koenzým Q10 a extrakt z čučoriedok. Môže napomôcť ku komplexnej ochrane a regenerácii organizmu na bunkovej úrovni, podporiť funkčnosť centrálnej nervovej sústavy a taktiež podporiť imunitný systém a potlačiť zápalové procesy.

Na podporu vitality, najmä pre starších je vhodný výživový doplnok Q-VITALpro. Jeho fungovanie spočíva na báze koenzýmu Q10 a resveratrolu  v kombinácii s vitamínom E a L-karnitínom. Prispieva k ochrane a správnej funkcii buniek ľudského organizmu. Podporuje celkovú vitalitu organizmu, schopnosť koncentrácie a prispieva k spomaleniu procesu starnutia. Taktiež je významným antioxidantom, podporuje tvorbu energie a spomaľuje starnutie. 

Ochrániť pred chorobou sa môžeme aj správnou výživou. Zdravá výživa udržuje organizmus v rovnováhe, zabraňuje chronickým ochoreniam, ako sú napríklad obezita, srdcové choroby, cukrovka či rakovina. Cielená výživa je významným preventívnym i liečebným faktorom. Pri nepravidelnom, nárazovom, nočnom stravovaní, keď v strave prevažujú polotovary a cukrárenské výrobky, v našom organizme dochádza k znečisťovaniu čriev, častej únave a oslabeniu imunitného systému.

 


11.10.2017


Čítaj Viac:

 

 

Video kanál
Videá o našich produktoch
Video

Pre tých ktorým sa nechce čítať náš blog,
je tu sekcia video

Pozerať


Napíšte nám

Chcete sa s nami podeliť o skúsenosti s našimi produktami alebo máte pre nás zaujímavú tému pre náš blog?

Odoslaním tohto formulára súhlasíte so spracovaním Vašich osobných údajov za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac info.