Fenomenálna Halmová: Vyhrala som majstrovstvá sveta!

Titul, ktorý chce každý športovec – stať sa majstrom sveta. Vždy som mala pocit, že ma akosi obchádza a to aj napriek tomu, že už mám titul Universe, čo je nad majstrovstvami sveta. 

V januári som začala prípravu a všetko vyzeralo ideálne. Ale potom sa akosi začalo všetko komplikovať. Veľa práce, do toho pracujem v open space, takže stále bol niekto chorý a číhalo na mňa riziko, že sa nakazím. Našťastie som poctivo brala karnozín extra, diabeat, burner a aj power. Takže som nedostala žiadne respiračné ochorenie. Problém je však v mojom metabolizme, ktorý si robí čo chce. Takže aj pri dodržiavaní prísnej stravy som neschudla z tuku toľko, koľko som mala. Niekedy naozaj trénujete, nesedíte, správne jete a nič sa nestane. A samozrejme, že sa z toho dostávate do stresu, keď sa blíži termín súťaže. 

Potom som si aj ja prešla črevnou chrípkou, ktorá mi úplne rozbila formu, lebo ak si niekto myslí, že som schudla, tak opak bol pravdou. Nechápem to, ale je to tak. Postupne som začala zo sebou bojovať a rozmýšľať, či na súťaž mám ísť, lebo po prvom mieste nechcete iné. Týždeň pred súťažou som pochybovala natoľko, že som ani nikomu nepovedala, že na súťaž idem. Samozrejme, že je vo vás niečo, čo vás nahlodáva a chcete tam ísť. To chcenie vyhralo a v sobotu som teda o 3h ráno vstala a išla potajomky do Budapešti na Majstrovstvá sveta WAF UNIVERSE. Už na registrácii som stuhla, lebo väčšina súperiek v kategórii bikini fitness mala tvrdú vysekanú formu. Ja som bola stále „bežná“, tak som sa tam niekde utiahla a čakala. 

Mala som však šťastie, pretože o tom, že idem na súťaž vedel tréner prezident IBFF Slovakia - Vladko Kerul, ktorý viezol kamarátku na iné podujatie. Jemu som to povedala, keďže mám v máji súťaže aj v jeho asociácii, rozhodol sa, že ma prídu podporiť. Opravil mi pózing a dal zopár rád. Potom v hľadisku robili atmosféru. Sama som tomu neverila, keď začali vyhlasovať výsledky. Vladko je veľký pedant a zhodnotil, že forma je dobrá, ale chce to ešte pár kíl stiahnuť. Keď vyhlásili všetky miesta, neverila som, že ja som zostala a teda som prvá. Podľa rozhodcov preferovali v mojej kategórii mäkšiu formu a tak som získala sj titul majsterky sveta v bikini fitness masters. 

Keď sa pozriem dozadu, tak musím poďakovať Carnomedu, lebo často som mala tie stavy, že som bola unavenejšia, ale Karnozín Extra Power ma vždy nakopol spolu s ostatnými karnozínmi. V podstate až na tú črevnú chrípku som odolala aj všetkým ochoreniam. Nezabúdajte však, že doplnky vám majú pomáhať, ale všetko ostatné je na vás.

Súvisiace produkty




23.04.2024


Čítaj Viac:

 

 

Video kanál
Videá o našich produktoch
Video

Pre tých ktorým sa nechce čítať náš blog,
je tu sekcia video

Pozerať


Napíšte nám

Chcete sa s nami podeliť o skúsenosti s našimi produktami alebo máte pre nás zaujímavú tému pre náš blog?

Odoslaním tohto formulára súhlasíte so spracovaním Vašich osobných údajov za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac info.