Fitnesska Halmova: Chudnutie s chutou!

Zázračná kapsula neexistuje (zatiaľ:)

Hneď na úvod treba zdôrazniť, že zázračná tabletka na chudnutie nie je. Keby bola, všetci sú krásni a štíhli. Na strane druhej, niekomu krivky dokonca pristanú a niekomu sa vyslovene páčia oblé tvary.

Čo je teda dôležité?

Nech sa nám páči akékoľvek telo, všetci chceme jedno – zdravie. To je najdôležitejšie, pretože len ak sme zdraví, dokážeme čokoľvek. A keď máme problémy napríklad  s pohybovým aparátom, nadváha už je problém. Takže nemusíme všetci vyzerať ako antické sochy, ale ak nám to komplikuje zdravie, už by sme s tým mali niečo robiť.

Aj keď zázračné tabletky nie sú, ako som už spomenula vyššie, niektoré doplnky, bylinky a potraviny vám môžu pomôcť k celkovému výsledku. Chce to však aj určitú disciplínu, pohyb a tým nemyslím, že musíte chodiť do fitness centra, nájdite si aktivitu, ktorá vás aspoň trošku baví. Hlavne sa neporovnávajte, lebo nechcem sa opakovať, ale každý je iný. Kým vy priberiete z nekontrolovateľnej chuti na sladké, vaša kamarátka, alebo kamarát priberie z pečených rebierok a klobások a niekto ďalší len ak si dá tyčinku navyše. Čo však môžete urobiť, nenechať sa zlomiť, ak sa vám nebude dariť hneď. Nebojte sa, aj ja s tým mám bohaté skúsenosti. Kým už všetci okolo mňa boli pripravení na súťaž mesiac pred ňou, ja som zúfalo rozmýšľala, prečo mi dva týždne stojí ručička na váhe, keď robím všetko dobre.

Samozrejme, že som skúšala aj rôzne povolené spaľovače tuku a urýchľovače metabolizmu, ale niektoré nezabrali vôbec, na iné som si po čase zvykla a z niektorých mi bolo zle.  Nie všetky však mali zdravotné benefity, takže časom som sa sústredila len na také, ktoré mi okrem urýchlenia metabolizmu ponúkali napríklad aj dobrú koncentráciu.  Preto som sa potešila, že tu máme nový Karnozín Extra Burner, ktorý má naozaj skvelé zloženie ako L-karnozín, kofeín, zelený čaj, kurkumín a piperín. Pomôže zahnať pocit hladu, podporí metabolizmus, zlepšuje koncentráciu, ale má aj blahodarné účinky na pečeň. Je vhodný pre ľudí s poruchou metabolizmu tukov.

Na to, aby ste schudli by ste mali byť v kalorickom deficite a tiež nesmiete zabúdať na spomínaný pohyb. A ak chcete oponovať, že ak sa budete hýbať a obmedzíte stravu aj tak schudnete aj bez spaľovača, máte pravdu – ale budete možno viac trpieť únavou, či hladom a nepodáte taký výkon aký by ste chceli. To ako sa rozhodnete, je len na vás.


22.01.2024


Čítaj Viac:

 

 

Video kanál
Videá o našich produktoch
Video

Pre tých ktorým sa nechce čítať náš blog,
je tu sekcia video

Pozerať


Napíšte nám

Chcete sa s nami podeliť o skúsenosti s našimi produktami alebo máte pre nás zaujímavú tému pre náš blog?

Odoslaním tohto formulára súhlasíte so spracovaním Vašich osobných údajov za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac info.