Klientska kazuistika pacienta Petra

Som onkologický pacient a to od januára 2023, kedy mi bol diagnostikovaný adenokarcinóm hrubého čreva v 1. štádiu po odstránení polypu, ktorý nevykazoval známky malignity počas kolonoskopie. Na začiatku marca 2023 som podstúpil operáciu v NOÚ, pravostrannú hemikolektómiu, počas ktorej boli odstránené časti hrubého čreva aj s lymfatickými uzlinami, z dôvodu preventívneho zásahu.

Po operácii som nepotreboval ďalšiu liečbu, pretože pooperačné histologické vyšetrenie bolo negatívne. 

Od apríla som začal užívať produkt nazývaný Sulforafan EXTRA o ktorom som sa dočítal na internete. Denný režim zahŕňa užívanie 2 kapsúl ráno s jedlom. Tento produkt dobre znášam a nemám s ním žiadne vedľajšie účinky.

Po troch mesiacoch som absolvoval kontrolu po chirurgickom zákroku a všetko bolo v poriadku. Moja ďalšia plánovaná kontrola je naplánovaná na november 2023. 

Na základe svojej skúsenosti s týmto produktom ho odporúčam svojim známym, bez ohľadu na to, či trpia onkologickým ochorením, ako efektívnu formu prevencie.


Mgr.Peter Bene,  Bratislava


27.09.2023


Čítaj Viac:

 

 

Video kanál
Videá o našich produktoch
Video

Pre tých ktorým sa nechce čítať náš blog,
je tu sekcia video

Pozerať


Napíšte nám

Chcete sa s nami podeliť o skúsenosti s našimi produktami alebo máte pre nás zaujímavú tému pre náš blog?

Odoslaním tohto formulára súhlasíte so spracovaním Vašich osobných údajov za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac info.