Ľ. Lehotská: Jedna cysta zmizla celkom, druhá sa zmenšuje. Príbeh klientky.

Narodila som sa ako chorý človek. Poškodené bedrové kĺby, a tak som nesmela skoro nič: žiadne behanie s ostatnými deťmi, žiadne náročnejšie tréningy, ale zato bolesti, niekedy menšie, vravela som, že znesiteľné, inokedy horšie. Neznesiteľné. Až keď som mala 36 rokov, môj problém sa po druhom pôrode – postihnutého syna natoľko zhoršil, že sa zdalo, že som zrelá na vozíček. 

Našťastie ho dvomi náročnými operáciami vyriešil MUDr. Ivo Kofránek, Nemocnice na Bulovce, v Prahe. Nie žeby som sa celkom zbavila tých bolestí, iba sa dalo s nimi žiť, dalo sa športovať, tancovať, cvičiť synčeka Vojtovou metódou. Ale tieto problémy nestačili. Po maminke sme zdedili jedno príšerné pomalé vírusové ochorenie, ktoré začalo postupne zabíjať mamkine sestry, brata, môjho brata, moju mamu.... a všetko sa to dialo pred mojimi očami. Každý čakal odo mňa nejakú radu, nejakú pomoc. A tak som začala študovať holistickú medicínu, okrem toho som preštudovala kompletnú neurológiu prof. Hrazdiru a tiež prof. Bartka (ktorý mi ju daroval) a keď sa zistilo, že mám smrteľnú alergiu na alkohol, tiež prudkú alergickú reakciu na alopatické medikamenty – holistická medicína bola jediná cesta ako nahradiť lieky mega dávkami vitamínov. 

Problém bol v tom, že koncom 20. storočia tu neboli žiadne doplnky či preparáty, vyrábané na báze prírodných zdrojov a už vôbec nie vyššie dávky ako maximálne 100 mg, čo s „mega“ nemá nič spoločného. Navyše, stále je tu trend vsugerovať chorým, že vitamíny sú nanič, nezaberú, nepomôžu, doplnkové prípravky sú len zdrojom obohatenia sa ich výrobcov a podobné hlúposti... Prečo píšem, že hlúposti? Pretože stále ŽIJEM, mám 70 rokov a nevzdávam sa! Totiž na holistickej medicíne nás naučili aj to, že ak niečo naozaj chcete – tak to dosiahnete. Verte, že je to tak.

Na používaní doplnkov je však jedna vec istá. Dlhoročnými skúsenosťami som zistila, že musíte častejšie meniť dávkovanie – od 0 po maximálnu dávku, napríklad 4 a naspäť k nule. Výsledky nepocítite okamžite, väčšinou po polroku - roku, až vtedy môžete povedať, či to zaberá alebo nie. Opýtam sa inak: ako dlho trvalo, než ste sa dopracovali do nežiadúceho stavu? Niekoľko rokov? Potom ako môžete chcieť vyzdravieť za týždeň alebo za mesiac? 

Samozrejme, nie je všetko pre všetkých, niekomu zaberá chémia, inému skôr škodí. Vitamín alebo výživový doplnok nepoškodí nikdy, nemá vedľajšie účinky, no môže ho vaše telo ignorovať. To ale neznamená, že neprispel k vášmu zdraviu. 

A tak som sa dopracovala po vypočutí si prednášky profesorky Kataríny Horákovej k produktom firmy Carnomed. Nakoľko sa mi vekom môj stav neskutočne zhoršil, dokonca som pred rokom prekonala boreliózu – bez liekov, spôsobila mi aj ľavoramienkový blok na srdci, zdalo sa mi náročné kombinovať rôzne prípravky. Rozhodla som sa pre Karnozín EXTRA. Už aj preto, lebo obsahuje koenzým Q10, čo mi odporučil kardiológ. Užívam ho už rok, výsledok je taký, že ani necítim, žeby ma otravovalo srdce, normálne cvičím každý deň ráno a dobre sa mi dýcha. Zrejme pomáha aj očiam, veď obsahuje luteín z čučoriedok. Napriek výsledkom MRI, kde sa ukazuje odumretý očný nerv (čiže by som mala byť slepá), moje videnie sa zlepšuje, zjasňuje, čo vysoko ocenil aj očný lekár. Okrem toho sa mi vytvorili pod kolenami Bakerove cysty, a jeden lymfóm v ohybe ľavého ramena. Pridala som preto aj Sulforafan EXTRA. Výsledok po roku je, že lymfóm sa zmenšil, jedna cysta zmizla celkom, druhá sa zmenšuje. 

Rozhodla som sa preto vyskúšať aj ďalšie prípravky, lebo ak budú takto pozitívne zaberať, možno sa dožijem aj tej stovky; ???? jeden nikdy nevie. Tieto prípravky odporúčam aj svojim klientom, ktorí majú vo mňa dôveru, a tiež mám skvelú spätnú väzbu. (Určite budem informovať).  

Často používam ako odpoveď na otázku neveriaceho klienta – „a aký máte dôkaz, že to bude fungovať?“ – „Pozrite sa na mňa: ŽIJEM“.


Lubica Lehotská, Bratislava 70 rokov. 

 


12.03.2024


Čítaj Viac:

 

 

Video kanál
Videá o našich produktoch
Video

Pre tých ktorým sa nechce čítať náš blog,
je tu sekcia video

Pozerať


Napíšte nám

Chcete sa s nami podeliť o skúsenosti s našimi produktami alebo máte pre nás zaujímavú tému pre náš blog?

Odoslaním tohto formulára súhlasíte so spracovaním Vašich osobných údajov za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac info.