Sila a vytrvalosť v podaní Radky Roháčovej na MMM

Karnozín EXTRA sa prezentuje aj na 100. výročí Medzinárodného maratóna mieru v Košiciach v podaní fenomenálnej Radky Roháčovej, ktorá popiera všetky zákonitosti biológie.”

Niekoľkonásobná majsterka SR v behu na lyžiach – Radka Roháčová z Banskej Bystrice sa aj tento rok postaví na štartovaciu čiaru v maratónskom behu.

Medzinárodný maratón mieru je tretím najstarším maratónom sveta a rozhodne je jednou z najnáročnejších bežeckých disciplín, ktorá mieri na výdrž a vytrvalosť. 

Tento beh na 42,195 kilometrov si vyžaduje nielen fyzickú pripravenosť, ale aj mentálnu silu. Účastníci maratónu musia prekonať fyzickú únavu a pretrvávať aj vtedy, keď sa cítia vyčerpaní. Táto športová udalosť, ktorá už od roku 1924 privádza tisíce bežcov z celého sveta, si udržiava svoju povesť nielen pre svoju históriu, ale aj pre špičkovú účasť bežcov a výbornú atmosféru. Aj tento rok privedie viac ako 17.000 bežcov z celého sveta.

Aj tohtoročná bronzová medialistka z bratislavského maratónu, fantastická Radka Roháčová, potvrdzuje, že aj vo veku 46 rokov a so statusom neprofesionálnej bežkyne je možné prekonávať seba, a to navzdory okolnostiam. “Moja mentálna sila je kľúčovým faktorom pre úspech v tejto královskej discipline” dodáva. Samozrejme,  pri takejto tréningovej záťaži musím dopľňať aj minerály, vitamíny a dôležité supplementy. Karnozín EXTRA mi významne dodáva svalovú výdrž, schopnosť svalov pracovať bez únavy, ale hlavne vyľaďuje moje kognitívne funkcie, čo je v tejto fáze príprav extrémne dôležité.” dodáva bronzová medailistka z MMM z roku 2020. 

Medzinárodný Maratón Mieru v Košiciach si udržuje svoju tradíciu a stále láka bežcov z rôznych krajín, ktorí sa stretávajú v Košiciach, aby zdolali túto náročnú výzvu a oslávili šport a mier. Toto podujatie je dôležitou súčasťou kultúrneho a športového kalendára Slovenska a poskytuje príležitosť pre bežcov a divákov z celého sveta zažiť jedinečnú atmosféru a krásu Košíc. Zároveň sú to aj Majstrovstvá Slovenska v maratónskom behu.

“Ja sa nikdy nevzdávam, a i keď ma život niekedy “kmáše” zo strany na stranu, pozriem sa do zrkadla a poviem si  -  Radka, ty vieš kto si , tak si choď za tým a dám aj to, čo som si myslela, ze nedokážem”  tvrdí Radka, pre ktorú bol veľkým úspechom aj víťažný titul v Bežeckom pohári v 2020 a potvrdzuje, že jej výkonnosť má silne rastúcu trajektóriu.

Maratónska bežkyňa Radka s jej šťastným číslom 37,  je výnimočná športovkyňa, ktorá vstúpila do 2023 s výbornou kondíciou a vytrvalosťou, ale aj silnú mentálnou odolnosťou a sústredenou mysľou, aby sa mohla úspešne vysporiadať s náročnosťou tejto disciplíny.   Tohtoročné okóbrové športové zápolenie pre ňu však bude však veľmi špecifické. “Všetko to robím rada a robím s laskou. Momentálne pre moju nebohú najmilovanejsiu maminku ktorej tento pretek venujem” dodáva skromne Radka.

Čestné uzávierky Medzinárodného Maratónu Mieru v Košiciach predstavujú záver tohto úžasného športového podujatia a ukazujú, že snaha, odhodlanie a tréning sa oplácajú. 


27.09.2023


Čítaj Viac:

 

 

Video kanál
Videá o našich produktoch
Video

Pre tých ktorým sa nechce čítať náš blog,
je tu sekcia video

Pozerať


Napíšte nám

Chcete sa s nami podeliť o skúsenosti s našimi produktami alebo máte pre nás zaujímavú tému pre náš blog?

Odoslaním tohto formulára súhlasíte so spracovaním Vašich osobných údajov za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac info.