Sulforafan: EXTRA účinná prevencia pred zákernou diagnózou

Existuje niekoľko dôvodov, prečo by sme mali užívať onkopreventívne nutraceutikum Sulforafan EXTRA:

Účinná prevencia rakoviny: Onkopreventívne prípravky môžu znižovať riziko vzniku rakoviny tým, že potláčajú alebo obmedzujú ďalší rast rakovinových buniek.

Podpora v prípade rizikových faktorov a predispozícií: Ľudia s vysokým rizikom vzniku rakoviny (napríklad dedičné predispozície, rodiná anamnéza, trvalé vystavenie karcinogénnym látkam) môžu mať prospech z užívania onkopreventívnych prípravkov.

Komplementárna či podporná liečba: U niektorých typov rakoviny môžu onkopreventívne prípravky pôsobiť ako doplnok k tradičnej konvenčnej liečbe, napríklad chirurgickému odstráneniu nádorov alebo pred či po chemoterapii.

Zdravý životný štýl: Niektoré onkopreventívne prípravky môžu byť súčasťou zdravého životného štýlu, ktorý zahŕňa vyváženú stravu, pravidelnú fyzickú aktivitu a minimalizáciu expozície karcinogénom.

Výskum a vývoj: Pokračujúci výskum a vývoj nových onkopreventívnych prípravkov môže priniesť nové možnosti v prevencií rakoviny a zlepšenia zdravia ľudí, vývojom nových, moderných a sofistikovaných prípravkov.

Bezpečnosť a udržateľnosť: Užívanie sulforafanu je bezpečné, bez lekárskeho predpisu a neboli zaregistrované žiadné významné vedľajšie účinky. Taktiež určený na dlhodobé užívanie.
Je dôležité si uvedomiť, že rozhodnutie o užívaní špeciálnych onkopreventívnych prípravkov a nutraceutík by malo byť konzultované s lekárom a malo by byť založené na individuálnom zdravotnom stave a potrebách pacienta.

Zdroj: CarnoMed

Súvisiace produkty




12.03.2024


Čítaj Viac:

 

 

Video kanál
Videá o našich produktoch
Video

Pre tých ktorým sa nechce čítať náš blog,
je tu sekcia video

Pozerať


Napíšte nám

Chcete sa s nami podeliť o skúsenosti s našimi produktami alebo máte pre nás zaujímavú tému pre náš blog?

Odoslaním tohto formulára súhlasíte so spracovaním Vašich osobných údajov za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac info.