Už vieme ako spomaliť starnutie

Revolučný prípravok Karnozín rúca všetky mýty o starnutí organizmu a chorobách, ktoré pokročilé obdobie života sprevádzajú. 100% prírodný superantioxidant totiž dokazuje svetu, že obnova plnej funkčnosti buniek a predlžovanie ich životnosti už nie je len prácou pre elixíry mladosti v rozprávkach, ale bežnou realitou.

Karnozín sa bežne nachádza v ľudskom organizme, najviac v srdci, kostrovom svalstve a mozgu, kde chráni bunkové membrány. Čo je teda jeho hlavným prínosom? Výrazne podporuje normálne fungovanie buniek. Na prvý pohľad by sa snáď mohlo zdať, že je to pre taký zázrak trochu málo. Poďme sa teda na jeho účinky pozrieť bližšie.

Ako to funguje?

Účinky Karnozínu v organizme možno prirovnávať k výmene oleja v motore automobilu. Pri behu motora sa z jeho častí trením postupne oddeľujú malé čiastočky. Tie sú rozpustné v oleji, ktorý je raz za čas potreba jednoducho vymeniť, inak by sa motor pod náložou odpadu upchal a nefungoval by tak, ako má, prípadne vôbec. To isté sa stáva pri opotrebovaní našich buniek – bunky vylučujú zvyšky látkovej premeny a zničených bielkovinových štruktúr. Ak ich neodstránime, bránia zdravým bunkovým procesom, ich deleniu a tým spôsobujú starnutie a vznik chorôb. Karnozín tu zasahuje ako silný pomocník a veľmi účinný antioxidant.

Predĺženie života a omladenie organizmu

Bunky v procese starnutia sú vďaka nemu schopné regenerácie a tým sa predlžuje ich funkčná životaschopnosť. Takto Karnozín bojuje proti procesom vedúcim ku zmenám v štruktúre bunky, ich degenerácii a teda aj proti vzniku a rozvoju rôznych chorôb. Jeho omladzujúce účinky spočívajú hlavne v tom, že dokáže predĺžiť dobu medzi deleniami buniek a aj samotný počet delení. Omladzuje tak staré a starnúce bunky a mení ich na zdravé a plne funkčné. Jeho užívatelia vyzerajú po určitej dobe užívania (priemerne 6 až 12 mesiacov) objektívne mladšie a vitálnejšie.

Zdravá staroba – zo zbožného priania sa stáva skutočnosť

Proces starnutia si často spájame s rozvojom zdravotných problémov, či už sa jedná o kardiovaskulárne alebo neuromuskulárne ochorenia. So súčasnými poznatkami to však nemusí byť samozrejmosťou. Karnozín objektívne znižuje zvýšený tlak, zvyšuje silu sťahov srdcového svalu, chráni mozgové bunky pred vznikom Parkinsonovej choroby, demencie, epilepsie aj cievnych mozgových príhod.

Revolúcia v živote diabetikov

Stále rozširujúcou sa skupinou našej populácie predstavujú diabetici. Karnozín im podáva pomocnú ruku v rámci svojej schopnosti zabraňovať glykácii (naviazanie proteínu na glukózu a vytvorenie poškodenej štruktúry v organizme) a tak znižuje riziko vzniku nebezpečných následkov diabetu. Ide hlavne o ochranu pred vznikom šedého zákalu, artériosklerózy alebo poškodením obličiek.

Ako partner do posilňovne a na šport

Mnoho športovcov, atlétov a bodybuilderov ho využíva aj ako doplnok stravy pri cvičení a náročnejšej fyzickej aktivite. Dôvodom je jeho napomáhanie k zvyšovaniu sily, urýchleniu regenerácie svalov a ich ochrane pred poškodením či k vyššej odolnosti a vytrvalosti. Účinne odbúrava reaktívne aldehydy, ktoré vznikajú v kostrových svaloch a sú zdraviu škodlivé.

https://www.carnomed.sk/produkty/karnozin-extra.htm 

https://www.carnomed.sk/produkty/karnozin-extra-pure-and-strong.htm 

https://www.carnomed.sk/produkty/karnozin-extra-60.htm 

Zdroj: internet

https://www.karnozin.sk
https://www.karnozin.sk/predlzenie-zivota


27.06.2023


Čítaj Viac: Anti-aging~ Životný štýl~ Karnozín EXTRA~ Seniori~ Regenerácia

 

 

Video kanál
Videá o našich produktoch
Video

Pre tých ktorým sa nechce čítať náš blog,
je tu sekcia video

Pozerať


Napíšte nám

Chcete sa s nami podeliť o skúsenosti s našimi produktami alebo máte pre nás zaujímavú tému pre náš blog?

Odoslaním tohto formulára súhlasíte so spracovaním Vašich osobných údajov za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac info.