Už vieme na čom fičí Ďurianová!

Mariannu Ďurianovú netreba nejak špeciálne predstavovať. Večne vysmiata, roky bola tvárou komerčnej televízie, obľúbená moderátorka, hlásateľka športových novín verejnoprávnej RTVS, mama 11 ročného syna, cestovateľka, vyznávačka zdravej životosprávy, wellbeingu a vášnivá čitateľka literatúry faktov. Tentokrát sme ju prichytili vo fitness centre, kde išla na plné obrátky, vraj vďaka supplementu, o ktorom tvrdí, že jej dáva krídla, dodáva jej energiu a má silu "na rozdávanie" :)

Marianna, prezraďte čo užívate?

(smiech) Pýtajú sa ma na to viacerí. Je to Karnozín EXTRA. Niekomu to môže znieť ako novinka, pravdou však je, že na našom trhu je už dlhšie. Je tzv. dipeptid, čo znamená, že je zložený z dvoch aminokyselín - beta-alanínu a L-histidínu. Nachádza sa v našom tele prirodzene a má viacero úloh. Jednou z najdôležitejších je podpora zdravia svalov, zvlášť pri fyzickej námahe. Pri športe a fyzickej aktivite môže karnozín pomôcť redukovať tvorbu kyseliny mliečnej, ktorá spôsobuje únavu a svalové kŕče. To znamená, že záťaž vydržíte dlhšie a lepšie sa zotavíte po náročnom tréningu. Pre športovcov to môže byť veľmi prospešné, pretože karnozín pomáha dosiahnuť vyššiu výkonnosť asi o 25%. Ja za seba môžem zodpovedne potvrdiť, že ten rozdiel cítim !

Rozumiem, ale to znamená, že to môžeme užívať len pri športe?

Ja sa pri užívaní karnozínu  cítim aj v každodenných aktivitách oveľa lepšie, mám pocit, že mi prispieva k celkovému zdraviu a k extra vitalite. Aj pri  bežných úlohách môže pomôcť udržiavať optimálnu svalovú funkciu a tiež podporuje mozgovú aktivitu. Okrem toho je tento špeciálny karnozín známy aj svojimi silnými antioxidačnými vlastnosťami, takže slúži pre telo ako ochranný štít. Ja sa naozaj cítim ako vymenená !

Odkedy užívate tento špeciálny šesťzložkový karnozín?

Asi pol roka. Pre mňa je užívanie karnozínu bezpečné a prospešné. Každý organizmus je však iný, a preto sa môže líšiť individuálny účinok. Keďže je to supplement určený na dlhodobé užívanie, účinok sa nemusí dostaviť okamžite . Ja som jeho pozitívne pôsobenie pocítila už po mesiaci. Či už športujete alebo sa len snažíte o aktívny životný štýl, karnozín môže byť pre vás veľmi užitočným doplnkom. Samozrejme netreba zabúdať na vyváženú stravu, dostatočný príjem tekutín a adekvátny  odpočinok. Vrelo odporúčam všetkým ženám po 40tke, ale aj  mužom:)

https://www.carnomed.sk/produkty/karnozin-extra-60.htm  

https://www.carnomed.sk/produkty/karnozin-extra.htm 

https://www.carnomed.sk/produkty/karnozin-extra-pure-and-strong.htm 


17.08.2023


Čítaj Viac: Anti-aging~ Výživa~ Životný štýl~ Svaly a pohybový aparát~ Karnozín EXTRA~ Regenerácia~ Športovci

 

 

Video kanál
Videá o našich produktoch
Video

Pre tých ktorým sa nechce čítať náš blog,
je tu sekcia video

Pozerať


Napíšte nám

Chcete sa s nami podeliť o skúsenosti s našimi produktami alebo máte pre nás zaujímavú tému pre náš blog?

Odoslaním tohto formulára súhlasíte so spracovaním Vašich osobných údajov za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac info.